Mica en mica el fred hivernal va deixant pas a l’entrada del bon temps i la primavera. Un any més, l’entitat els Xulius us convida a la seva trobada de convivència que tindrà lloc el proper diumenge 25 de març.
Aquesta és una de les activitats fortes de la nostra entitat que cada any concentra al voltant de 200 participants. La de primavera, a més, és de les trobades que convida a sortir i gaudir del dia. A primera hora, el grup excursionista us proposa una caminada popular pels voltants de Ribes. Un tomb assequible i distés que recorre camins, masies i indrets del nostre terme que amaguen molta història. Enguany la caminada sortirà de la plaça de l’Església a les 8 del matí amb un itinerari que passarà per llocs com can Martí, masia de Carro, mas Xoriguer o can Macià entre altres. La sortida és gratuïta i només es demana portar calçat adequat, esmorzar i aigua.
Ja al migdia, la masia de la Serra acollirà el dinar popular a base de calçots i menjar a la brasa. Tots aquells que hi vulguin assistir, es poden inscriure a la merceria Mª Àngels o bé al bar Ca la Nisa fins el proper dimecres 21 de març.
Us hi esperem.