• Post author:
  • Post category:Els Xulius

Aquest dissabte 26 de setembre es celebrarà el festivalet del Monocicle dedicat a la música intimista durant tot el dia a l’entitat els Xulius i al carrer Major. És el punt culminant del que ha estat el 1r concurs de cantautors/es que el Monocicle ha dut a terme amb la col·laboració de La Palmera Torta (Sitges) i el bar Itàlia (Vilanova i la Geltrú) conjuntament amb els Xulius CSR, i que es va iniciar a l’estiu. En total han estat una quarantena de participants que han posat el llistó molt alt al jurat del Monocicle. Finalment, els tres finalistes seran presents aquest dissabte dalt de l’escenari per acostar-nos les seves peces i saber qui és el guanyador. Aquests han estat Sergio Albufera, Ual·la i Mane Ferret.

Però el festivalet Monocicle no serà només música dalt de l’escenari. Durant tot el dia hi ha preparades un bon grapat d’activitats per a tots els públics i totes les edats. Tallers de dansa, aula oberta de música, contes musicals, fira d’artesania, documentals, jocs musicals i moltes més propostes que són totalment gratuïtes. Només us heu d’acostar al carrer Major i participar-hi.

La jornada i el cartell el tancarà el concert que a partir de les 22’00 hores portarà a dalt de l’escenari els tres finalistes del concurs que ens faran un petit repertori de 25 minuts cada un d’ells. A continuació, abans de saber qui ha estat el guanyador, pujarà a dalt de l’escenari Tremendu, el projecte solitari de Dani Rifà que porta recorrent tot el país.