Diumenge passat vam celebrar l’Assemblea Ordinària de Els Xulius de forma telemàtica, 2020 aprovat i entomem el 2021 amb ganes i força!

2020 aprovat i entomem el 2021 amb ganes i força!

Aquest Diumenge passat es va celebrar la Assemblea ordinària de la nostra entitat. Es va fer balanç del 2020 i es va presentar el 2021.

Com molts ja estem a acostumats, l’Assemblea la vam poder fer de manera virtual i a distancia, i és que cadascú es trobava a casa seva. Feia setmanes que havíem fet proves i posat en marxa un servei ofert per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), als qui agraïm l’ajuda i predisposició en solucionar dubtes i problemes.

Començàvem amb un pèl de retard, i és que sent la primera vegada que es feia una Assemblea en aquestes condicions, no podien faltar els problemes tècnics. I és que la Junta ens trobàvem tots junts a la Sala Gran de l’entitat, i tenir tants dispositius a la mateixa sala era una font de pitos i acoblaments sonors.

Es va aprovar tant la gestió cultural com econòmica del 2020. Un any que s’ha fet un gran esforç en aquests dos sentits per poder mantenir una programació de mínims, enmig de la pandèmia. I és que la despesa en activitats ha augmentat respecte l’any anterior.

La Junta directiva va presentar uns objectiu i un pressupost pel 2021 continuista, i sempre amatents a l’evolució de la situació sanitària que ens envolta. Però mostrant la voluntat de seguir les passes iniciades el 2020.

I com és habitual, es va tancar la sessió convidant als assistents a un vermut, tot i que enguany, l’havíem de fer separats. Esperem que l’any que ve ens puguem retrobar tots junts de nou al Major 13, per debatre i preparar un 2022 que ben segur serà millor.

Descarrega't la APP de soci!!

Informa't i participa de l'activitat....

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials