Un any més s’ha celebrat el Campionat de Tennis Taula Sabre de Sant Pau que organitza l’entitat, i ja en són XI.
Mantenint el nivell d’ inscripcions dels darrers anys amb 32 inscrits, tot i que el límit el posem en 30, s’accepta sobrepassar-ho en dos. Destacant l’alta inscripció a nivell comarcal, el que comporta que es rebaixa la participació municipal i sobre tot la dels nostres socis, fet que ens agradaria tornar-los a motivar , pel que estem mirant de canviar el sistema d’inscripció, i obrir les places en un primer torn per als socis, i posteriorment, obrir-ho a la resta de participants.
El campionat s’ha dut a terme amb dos lligues classificatòries, de 16 participants cadascuna, jugant tots contra tots, sumant 1 punt per partida guanyada. Això ens va donar una classificació final. Així, el diumenge 31 de gener, es van enfrontar els 4 primers d’una lliga contra els 4 primers de l’altre, en uns encreuaments eliminatoris en el que va repetir triomf en Francesc Conde del CT Vilanova.
Com a novetat, el dia 31, també es van celebrar eliminatòries entre els que van quedar del 5é al 9é lloc, fet que va donar una jornada molt intensa dins la sala llarga del Local.
I després de l’entrega de premis i el sabre de Sant Pau per a cada participant, vam obrir unes ampolles de cava per fer el fi de festa.
Gràcies a tots i fins l’any vinent.