• Post author:
  • Post category:Bar Social

Us comuniquem que el proper més de juny es produirà un canvi en la gestió del bar social “Ca la Nisa”.
Per motius personals, en Marc Guasch, que ens ha estat atenent al bar durant el darrer any, deixa la gestió del bar i comença una nova trajectòria professional. Des dels Xulius li desitgem molta sort en aquesta nova etapa i li agraïm la fenia feta i el tracte que ha tingut amb nosaltres com a clients i com a companys d’entitat.
En aquest sentit, ens plau informar-vos que el diumenge 22 de juny a la tarda començarem una nova etapa. El Bar Ca la Nisa  obrirà de nou les portes en mans de la Glòria. Ho farem amb una petita celebració oberta a tots els socis, com ha de ser.
Estem convençuts que tots plegats estarem a gust amb la Glòria i la seva feina al bar social. Des de la Junta considerem el Bar social com un element vital per a la dinamització de l’entitat, perquè manté oberta la nostra seu, és un punt d’informació per als socis i per al poble en general i per la importància que té com a punt de trobada. Per tant, és necessari que en fem ús i li donem la vida que un espai com aquest es mereix.