• Post author:
  • Post category:Bar Social

Després d’uns anys de portar-ne la gestió, l’empresa Els Fogons d’en Senén deixarà de gestionar el bar social de l’entitat, Ca la Nisa, en acabar el mes d’abril.

Han estat uns anys en què tots ens hi hem trobat de gust, però l’orientació del negoci a l’elaboració de plats precuinats fa que actualment no els permeti oferir el servei de bar d’entitat que els Xulius demana. Estem contents de l’èxit que la Mercè, la Bea i tots els que treballen als Fogons han aconseguit amb el seu esforç, i estem contents que, encara que no sigui com a gestors del bar, els continuarem tenint com a veïns i com a amics.

Des dels Xulius obrim un nou projecte en aquest sentit. Així doncs, estem preparant un plec de condicions per convocar un concurs públic per a la gestió del bar.

Molt properament us ho notificarem i en farem difusió perquè tothom que vulgui pugui presentar el seu projecte i en un termini tan breu com sigui possible, puguem tornar a obrir amb normalitat el nostre bar social.

En aquest interval, des dels Xulius garantirem l’obertura puntual del bar per mantenir alguns del serveis que oferim, com els partits de futbol codificats, el Monocicle, exposicions, etc.

En aquest sentit us anirem informant.

Per a dubtes sobre aquest tema us podeu posar en contacte amb qualsevol membre de la Junta.