El passat divendres dia 3 vam estrenar el cicle de “Cap estiu sense Música”. Aquest és el nom que hem posat al cicle que aquest 2020, ens hem vist obligats a fer, substituint el Cicle de Musica al Castell.
El cicle es du a terme a l’Escola la Riera, a qui agraïm la rebuda i predisposició. La regidoria de cultura, ha habilitat la pista per poder-hi realitzar els concerts amb les mesures de seguretat que requereix el moment que vivim.
El concert va anar a càrrec del Janio Marti Project i ens va oferir l’espectacle Harlem Group Days, com a homenatge a un grup que Janio Marti va tenir als anys 60 i 70. Va ser un repertori de versions, a voltes conegudes, que feien moure els peus dels assistents tot i trobar-se asseguts per la normativa.
Demà dia 10 ens tornarem a trobar amb la Meritxell Galan & her swinging Ribetans, amb qui podrem assaborir un repertori típic de Festa Major que aquests músics de km0 (tots són ribetans i s’han unit per la ocasió) ens oferiran.
Dissabte serà el torn de la cantada d’Havaneres a càrrec de Barca de Mitjana, i del tast del tradicional rom cremat, a càrrec dels Amics del Rom de Ribes.

Us hi esperem!

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials