El divendres proppassat vam poder gaudir de la Meritxell Galan & her swinging Ribetans, un projecte format en poc temps per aquesta ocasió. Músics de km0 s’han unit en temps rècord per oferir-nos un repertori digne de Festa Major. El nombró públic va sortir molt satisfet del concert.

El dissabte va ser el torn de les havaneres. El grup Barca de Mitjana ens va oferir una cantada amb sardanes, havaneres i algun chotis i tot. Una vetllada que entre peça i peça amenitzaven amb un sentit de l’humor que va divertir, i molt, al públic. Els Amics del Rom Cremat de Ribes ens van preparar la tradicional beguda dels pescadors per assaborir-la escoltant la cantada.

I així acaba el curs 2019-2020. Un curs marcat pel confinament del COVID19, i que probablement tots recordarem durant temps.

Des de la Junta estem molt satisfets de poder haver fets aquestes últimes activitats i de com han sortit (enmig de les mesures de seguretat, canvis d’espais, corredisses d’última hora, reunions amb l’ajuntament i més reunions amb l’ajuntament). Hem estat una entitat valenta i compromesa amb la cultura que ens necessita, i és que parlant amb tots els artistes veies com de malament ho esta passant el sector.

Ara només ens queda desitjar que les colònies de l’Esplai Els Xulius vagi molt bé.

Molt bon estiu a tothom,

I cuideu-vos!

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials