Arrenca el setembre i arrenquen les activitats. El grup d’esplai els Xulius ha començat el casal de setembre per a tots aquells nens i nenes que encara gaudeixen de les vacances d’estiu. L’entitat s’omple de nou d’activitats i jocs tot esperant l’inici del curs escolar la setmana pròxima.

Per la seva banda, el grup de muntanya Farra i Acció, durà a terme aquest cap de setmana la travessa de Carançà. Aquesta és una ruta que uneix la vessant catalana del Pirineu des de la Vall de Núria amb la vessant francesa fins arribar a Thues-Carançà. Un itinerari de gran bellesa que permet caminar per diferents paratges de la muntanya, des de l’alta muntanya passant pel Pic de Noucreus fins a les fondalades de les gorges de Carançà que entresegueix el riu entre ponts i passarel•les. Esperem que el temps acompanyi els nostres companys.

Ja queda menys per la segona edició del Festivalet del Monocicle. El segon concurs de cantautors, que a dia d’avui ja superen la trentena d’inscrits, està seguint l’èxit de la primera edició. Recordeu que fins aquest dijous 8 de setembre encara hi ha espai per apuntar-se.

En quan a les activitats preparades pel Festivalet que es celebrarà el dissabte 17 de setembre, us podem avançar que tindrem amb nosaltres els vilanovins Copa Lotus, guanyadors del concurs Sona9 l’any 2013, que a més, vindran a Ribes a presentar el nou treball discogràfic “Batxillerat nocturn” que sortirà a la venta el proper 16 de setembre. I al concert vermut, comptarem amb nosaltres un cop més amb la presència de Ian Sala. Cantautor empordanès que ha iniciat una gira arreu de Catalunya anomenada “Terrats & Patis”. Un bon moment per tornar passar una molt bona estona amb aquest artista. A més, musicoteràpia, contes musicals, la col•laboració de l’Escola Municipal de Música de St Pere de Ribes, danses, country i moltes més propostes que ben aviat descobrireu.