Amb la Festa Major de Sant Pere arriba també una nova edició del Cicle de Música al Castell. En aquesta 32a edició recuperem la plaça del Castell de Ribes, que l’any passat ens va prendre la pandèmia, com a espai per gaudir de la música en petit format. Tot i així no ho podem fer com sempre ho havíem fet i és per això que cal controlar l’aforament i cal adquirir entrada prèvia reserva.

A més, enguany ampliem el cartell amb una actuació més! I tindrem tres nits de música amb tres propostes diferents i per a tots els gustos. Amb ganes de recuperar les places i carrers i que la música ens acompanyi un estiu més en les nostres vetllades.

Dijous 1 de juliol, a les 21'30 hores. Arnau Tordera & Magí Canyelles

El carismàtic líder del grup Obeses, Arnau Tordera, i el tenorista Magí Canyelles s’han unit per crear l’espectacle Les cançons seran sempre nostres. El seu objectiu és recuperar i normalitzar l’ús popular de la cançó tradicional, un patrimoni que, de generació en generació, ha recollit les històries, inquietuds i sentiments de la gent. En formació de quintet, Tordera i Canyelles connectaran música d’arrel i música moderna a partir d’una instrumentació innovadora i una actitud desacomplexada. Tot plegat amb la voluntat de difuminar les fronteres que separen el públic d’ambdues escenes i qüestionar alguns esquemes mentals preestablerts. L’espectacle ha obtingut el Premi Teresa Rebull 2018 al millor projecte de producció musical en Cultura Popular i Tradicional.

Entrades Dijous.

Divendres 2 de juliol, a les 22'30 hores. Ball de Gralles

A partir de 2/4 d’11 de la nit, recuperem el Ball de Gralles que ja havia sonat a la plaça del  Castell en les primeres edicions del cicle.

Entrades Divendres.

Dissabte 3 de juliol, a les 22'30 hores Unity Quintet amb Bill McHerny

Bill McHerny, saxofonista clau de l’escena de Nova York, Maine i Barcelona, on ha acabat residint tot iniciant una destacada labor docent al Conservatori del Liceu, primer en masterclasses puntuals i després com a professor titular del centre. Acumula multitud d’enregistraments com a líder, i és conegut pel seu treball al costat d’Andrew Cyrille, Paul Motian, Eric Revis, Guillermo Klein, Andrew D’Angelo, Reid Anderson, Orrin Evans, John McNeil, Ben Waltzer, Rebecca Martin, Duane Eubanks, Jamie Saft, i Ethan Iverson.

Entrades Dissabte.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials