El passat cap de setmana, diversos farrerus van sortir per tastar de nou la neu que aquest any ha estat abundant. Per una banda, tres companys es van desplaçar fins a Cap de Rec per a realitzar l’ascens a la Tossa Plana de Lles. Aquest és el cim més alt de la Cerdanya i limita amb el Principat d’Andorra amb els seus 2916 metres d’altitud. Tot i que en un principi la sortida estava prevista a la zona de Vallter per a fer el cim dels Bastiments, finalment es va optar per aquesta ascensió ja que feia uns quants anys que no s’acostaven fins a aquest cim força freqüentat en època de neu.
Uns altres companys també van aprofitar el bon temps que va fer durant aquests dies, per acostar-se fins al Puigmal. A diferencia de la tradicional sortida que fa la secció cada any a aquest cim, aquesta vegada es va coronar el pic per la vessant francesa. Amb els seus 2909 metres, el Puigmal és l’emblema de la zona de la Vall de Ribes on sobresurt permetent gaudir d’unes panoràmiques magnífiques.
Enguany l’activitat hivernal ha estat molt moguda gràcies a la bona neu caiguda durant aquesta època. Si el temps ens deixa, encara hi ha temps de poder trepitjar neu en alguna altre ocasió abans la calor de la primavera no la faci corre muntanyes avall.