• Post author:
  • Post category:General

Ribes ha estat des de sempre terra de vinyes i conreu, dins d’un Penedès conegut pels seus vins i caves. Tot un món i un procés, que amaguen un interès creixent en els darrers temps, que ens ha ensenyat a valorar aquest producte tant nostrat. I molts de nosaltres, volent anar més lluny, ens em preguntat algun cop quines són les nocions que cal saber o seguir per valorar encara més un vi dels esmentats.
Per això els Xulius, animat per un grup que vol conèixer una mica quins són aquests passos a seguir, presenta aquest primer curs d’iniciació al tast de vins. La durada d’aquest serà de 6 hores en tres sessions que es faran els divendres de 20 a 22 hores. Els dies escollits són el 28 de gener i el 4 i 11 de febrer.
Dins dels objectius del curs es pretén iniciar el desenvolupament de les aptituds sensorials personals per a valorar un vi o cava. Així com l’aplicació dels coneixements en la degustació dels vins.
Les inscripcions del curs es faran al bar Ca la Nisa (c/ Major,13) del 14 al 21 de gener i el preu serà de 30 € per als Socis i 35 € per als No Socis. El curs està limitat a un màxim de 25 persones.
Per qualsevol pregunta o aclariment us podeu posar en contacte a través del correu xulius@ribes.org