• Post author:
  • Post category:General

La redacció del Butlletí ja està treballant en el què serà un nou número de la revista dels Xulius. Serà el segon exemplar de la nova temporada que es va presentar en societat el passat mes de gener, i en el que el Butlletí dona un pas endavant en quant a format i ampliació de contingut envers al teixit cultural del poble.
El tema a tractar en el segon exemplar que veurà llum per les dates de Sant Jordi, és el voluntariat i la cooperació a Ribes. Precisament, aquest 2011 és l’Any Europeu del Voluntariat. En la Tira de març – abril que es va passar fa uns dies programant els actes de la nostra entitat, es va anunciar un altre tema per confusió.
Des l’espai XBut de l’entitat (http://xulius.org/xbut), ja podeu debatre i donar el vostre punt de vista sobre el tema del voluntariat i la cooperació: Què en penseu? Quina és la vostra experiència? Que us ha aportat? Recordem que per poder prendre part d’aquest espai de debat només cal que feu clic en un botó que hi trobareu i que us permetrà identificar-vos mitjançant el vostre usuari de Facebook. És molt senzill, participeu-hi.