Sense massa temps per concloure les activitats de Festa Major ja tenim el Carnaval aquí. Un any més els Xulius CSR us convida a sortir al carrer i desafiar el fred amb la festa de la disbauxa. Des de la nostra entitat us animem a prendre part en els diferents actes que s’ofereixen en el nostre poble.
Per part dels Xulius, un cop més ens trobarem el divendres 17 de febrer per gaudir de la xatonada popular que es farà a la sala polivalent Euro Site de la masia La Serra. Les inscripcions per a poder participar-hi ja les podeu fer al bar Ca la Nisa o bé a la merceria Mª Àngels fins el proper dimecres dia 15. Un cop finalitzat el sopar, cap a la mitja nit, hi haurà el ball de xatonada amb el grup El Duet, l’entrada del qual és oberta a tothom.
Ja de cara el dissabte, l’Esplai els Xulius celebrarà el seu carismàtic carnaval infantil. A partir de les 4 de la tarda, sortint de la plaça Marcer, hi haurà una cercavila pels carrers del poble acompanyats per la xaranga i els gegants els Nisos. Un cop recollida Sa Majestat el Rei Carnestoltes, continuarà la ballaruca fins arribar de nou a la plaça. Un cop allí, el grup d’animació Trencamandres, amenitzarà la tarda amb música i jocs per a tota la canalla.

Bon Carnaval a tothom !