Aquest diumenge el Grup Excursionista els Xulius posarà punt i final a la temporada 2009 – 2010 amb la darrera etapa del GR-99. Com és habitual en la secció, durant els mesos calorosos de juliol i agost, les activitats romanen a l’espera de començar un nou curs a partir del mes de setembre.

L’última sortida és la que durà els nostres participants de la població de Deltebre fins al Far del Garxal. Aquest és el punt on el riu Ebre desemboca amb la mar Mediterrània en un espai magnífic del delta, ple d’aiguamolls i d’una rica fauna que es concentra en aquesta zona durant el bon temps.

És el darrer tram del Sender de l’Ebre, el GR-99, que la secció ha recorregut per etapes durant els darrers anys. Des que es va iniciar a Mequinensa han estat molts els quilòmetres que s’han caminat creuant valls i barrancs, seguint pobles com Flix, Miravet, Benifallet, Xerta o Tortosa entre altres. És moment de recordar tots aquests instants i llocs, i de començar a pensar en la propera ruta que començarà de cara a la nova temporada.