• Post author:
  • Post category:Els Xulius

Joan Thelorious al Monocicle Ribes!!!! El proper dissabte 18 d’octubre podrem gaudir a Ribes del concert en solitari d’aquest gran músic vilanoví amb una amplia experiència i trajectòria.

El músic i il·lustrador JOAN THELORIOUS (Fred Galvan & Frida Calo, Tokyo Sex Destruction) és anarquia programada a la manera de Jim O’Rourke o Michael Yonkers, sempre volent donar-hi una volta més. I per això ens agrada tant. (Pere Agramunt)

Últimament està molt de moda fer servir l’adjectiu “complet” quan es parla d’art, música o altres experiències. Proveu de posar-lo al final de cada frase, sempre quedarà tot més bonic. Joan Celorio seria el més semblant que tenim a Vilanova d’un artista complet. Bateria, guitarrista, teclista, dibuixant i fins i tot filmmaker. Membre fundador i ex-peça clau de Tokyo Sex Destruction, bateria original i productor de La Brigada, col·laborador indispensable de The Queen Machine, parella de ball perfecte del guitarrista David Charro a Fred Galvan & Frida Calo i músic d’acompanyament de vocalistes com Eric Fuentes o Xesca Fort. Si no fos per ell, molts artistes i grups haurien quedat incomplets. Per fi, s’ha decidit a tirar endavant el seu projecte en solitari. Ha arribat l’home orquestra. Perdoneu: ha arribat l’home orquestra “complet”. (Blai Marsé)