Aquest cap de setmana el pessebre vivent parlat de Ribes es posa en marxa al 100%. El divendres a partir de les 8 de la tarda a la sala gran dels Xulius, es farà el repartiment de papers i la presentació del pessebre d’aquest any. Una edició en que es celebra la 25a representació d’un pessebre vivent que va néixer empès per la il•lusió de seguir representant els clàssics pastorets en indrets naturals del poble.
L’endemà dissabte és el torn dels primers treballs de muntatge. A partir de les 9 del matí es començarà a treballar sobre el terreny amb el desplaçament del material i atrezzo. Tots aquells que ens vulgueu donar un cop de mà us hi esperem, hi ha feines i treballs per a tothom sense necessitat de ser coneixedor de cap ofici en especial.
Diumenge a les 11 del matí, serà el torn al primer assaig en el lloc de la representació. És el moment de conèixer d’aprop el recorregut i els espais que durant les properes setmanes aniran prenent forma i on acolliran els diferents quadros representatius. Moment en què els actors i actrius es comencen a fer una idea per tal de començar els assaigs.