En una edició marcada per la renovació organitzativa i un intens ambient de treball, els Xulius ultimen els detalls del 21 Pessebre vivent parlat de Ribes. Enguany el portaran a terme a la masia de Can Parici, situada prop de la Serra, els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre. Les representacions tindran lloc cada mitja hora entre les 18 h i les 19.30 h llevat del dia 25 en què la primera serà a les 18.30 h i el dia 28 en què la darrera serà a les 19 h. L’espectacle dura una hora i mitja i participaran al voltant de cent cinquanta persones entre actors i col·laboradors amb l’objectiu de fer passar una estona d’emoció, teatre i tradició a tots els visitants.

L’indret escollit enguany té un marcat caràcter rústic i pintoresc: situada prop de la Serra, la masia de Can Parici oferirà un escenari atàvic i al mateix temps encisador. S’ha habilitat un aparcament de cotxes en la proximitat de l’escenari natural i s’ha vetllat per l’accessibilitat si bé les cadires de rodes i els cotxets infantils poden tenir dificultats en algunes zones del recorregut. Cal tenir present que el Pessebre vivent s’ha portat a terme cada any en un lloc diferent del municipi, tots ells de gran interès. Es poden adquirir entrades anticipades a la perfumeria M. Àngels (c. Balmes, 47) i als Xulius (c. Major, 13) fins al dia 24. Els dies 25 i 26 es vendran entre les 12 i les 14 h i durant l’horari de representació als Xulius i els dies 27 i 28, també als Xulius, durant l’horari de representació.
Podeu obtenir més informació del pessebre vivent al telèfon. 699 77 55 38, a la nova pàgina web del Pessebre Vivent i a la pàgina Facebook del Pessebre Vivent.