La coordinadora del Pessebre Vivent Parlat dels Xulius ja està movent les fitxes del que serà una nova edició. Peces que es comencen a barrejar perquè aquest Nadal les poguem encaixar i presentar-ne la 23a edició. Un pessebre que com sempre, es realitzarà en un nou espai del nostre municipi, permetent descobrir racons amagats i indrets fascinants.

Com ja sabeu, dur a terme un espectacle d’aquesta magnitud només és possible amb l’erforç i l’ajut de moltes persones. Gràcies a aquesta col·laboració entre tots fem que el pessebre vivent dels Xulius sigui reconegut arreu del país.

Es per això que informem a tots aquells que hi vulguin participar o col·laborar, que ja es poden fer les inscripcions per la representació d’aquest 2011. Les butlletes les trobareu a l’entrada de l’entitat, al bar Ca la Nisa i també al web dels Xulius, on només us heu de descarregar l’arxiu. Després, un cop omplerta la fitxa, la podeu deixar a la bústia dels Xulius (c/ Major, 13) o bé enviant-la a l’adreça electrònica pessebreviventparlat@gmail.com

– Inscripcions del 12 de setembre al 2 d’octubre

– Repartiment de papers el dissabte 5 de novembre a les 20’00 h. als Xulius.

– Primer assaig general al lloc de reprentació el diumenge 13 de novembre.

– Assaig general diumenge 18 de desembre a la tarda.

– Dies de representació 25, 26, 27 i 28 de desembre.

– Desmuntage general dijous 29 de desembre.