Els organitzadors del Pessebre Vivent 2010 estan satisfets pel bon funcionament de l’espectacle, que enguany s’ha portat a terme a Vilanoveta. A banda del bon ambient entre actors, organitzadors i públic i el bon treball artístic i tècnic, s’han complert amb escreix les expectatives de públic: a falta de tancar el còmput d’alguns serrells, que encara poden incrementar les xifres disponibles, es pot constatar que s’ha superat la quantitat de 1.500 espectadors i el rècord històric de públic des que hi ha dades fiables (uns deu anys). Quant a la procedència dels espectadors, n’hi ha hagut de tot Catalunya, però en aquesta ocasió han augmentat els procedents de les Roquetes, Vilanova i l’àrea metropolitana de Barcelona. D’altra banda, s’han exhaurit totes les reserves disponibles per Internet, que en aquesta ocasió eren un 20 % de les localitats disponibles. El telèfon d’informació ha tret fum durant una quinzena.

Entre els aspecte més ben valorats pel públic hi ha el ritme de l’espectacle, molt més àgil que en ocasions anteriors, la sincronització dels quadres, l’esforç creatiu que s’ha portat a terme per renovar-ne alguns, els nous vestits i la gran bellesa interior del barri de Vilanoveta. Entre els aspectes negatius, un problema en el sistema informàtic que va provocar overbooking en dues sessions del dia 28 de manera que dos grups no van poder gaudir plenament de l’espectacle ja que eren massa gent. Així mateix, a causa d’un acte vandàlic, el desplegament tècnic de les primeres sessions del dia 25 no va ser l’òptim. L’organització demana disculpes als assistents a les sessions afectades.

Podeu trobar informació i imatges del Pessebre als llocs següents: http://www.flickr.com/photos/elsxulius/sets/72157625458180947/ (Flickr), http://www.facebook.com/pessebrevivent (Facebook) i http://www.ribes.org/pessebre (web).