• Post author:
  • Post category:General

L’Equip de LaSalaLlarga – col•lectiu jove, de recent formació, que vol fomentar la cultura de Ribes, a Ribes i per a Ribes-  segueix impulsant propostes culturals i artístiques de tota mena. 

La darrera convocatòria ha estat TALLER DE MONSTRES, dins el programa de tallers d’estiu. Una iniciativa per a fomentar la creativitat dels més petits de la casa.
 
El passat dissabte 16 de juliol, EL TALLER DE MONSTRES, guiat per Laia Bartra,  va apropar a una vintena de nens i nenes a la sala d’exposicions del Xulius-CSR, on es va dur a terme la iniciativa. L’elevada participació i l’heterogeneïat dels petits equips de joc va enriquir un matí ple d’experiències on els nens i nenes van gaudir de l’emoció endinsar-se al món de les ombres monstruoses i de com, de les formes, el cos, l’atzar, …, en sortien éssers animats.
 
Els i les petits participants van investigar i provar diferents tècniques plàstiques i ludico-escèniques per construir els monstres més divertits! Un matí d’ombres, joc, experimentació, contes i grup!