Divendres passat, els monitors de l’esplai van marxar cap a la casa de colònies de Sant Marçal del Penedès, al terme municipal de Castellet i la Gornal per fer la postcolònia d’enguany.

Les postcolònies és una reunió anual en que es valora una part del curs que no s’han valorat en altres reunions, com ara el casal d’estiu i les colònies (d’entre altres), i on es prepara i es comença a organitzar i desenvolupar el curs que tot just comença: repartiment de càrrecs i comissions de festes, constitució dels grups d’esplai i creació del calendari d’aquest curs. Aquest any també hi ha hagut alguns canvis destacables a l’equip coordinador, així doncs, Sergi Reina serà el nou responsable de l’esplai.

Tot i això, les postcolònies són una eina per cohesionar més el grup de monitors i també per integrar aquells membres nous, com per exemple, quan un grup de Súper-Grans salten a ser pre-monitors, però aquest no és el cas d’enguany.

Per avançar informació d’inscripcions d’aquest curs 2012-13, cal dir que seran el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i el 6 i 7 d’octubre. L’horari d’inscripcions és el de sempre: dissabtes d’11 a 13 i de 17 a 19. Diumenges d’11 a 13. D’aquí uns quants dies continuarem informant.