• Post author:
  • Post category:General

El Col•lectiu #esteladesalcim organitza una ascensió simultània als principals cims de Catalunya aquest diumenge dia 8 de setembre per tal de cobrir d’estelades els punts més alts i emblemàtics del nostre país. La iniciativa s’emmarca en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany i vol servir per escalfar motors de cara a la Via Catalana.

El muntanyisme sempre ha format part de la identitat de Catalunya. Des dels seus orígens, l’excursionisme català s’ha identificat amb els valors del país: un gran esperit de superació i un profund arrelament a la terra. És per això que creiem que els actes de celebració de la Diada no poden estar mancats d’aquesta gran part del nostre patrimoni i de la nostra cultura que és l’excursionisme.

Així doncs, convidem tots els catalans i catalanes a que el diumenge dia 8 de setembre de 2013, a les 12 del migdia, cobreixin d’estelades els pics més alts dels Pirineus, les agulles de Montserrat, el Pedraforca i els altres centenars de pics que la geografia catalana ens ha regalat.

Per participar en aquest projecte només cal tenir ganes de pujar a un cim de Catalunya amb una estelada al coll i fer-s’hi una foto. Per inscriure’s a l’activitat s’ha de seguir els passos descrits a la pestanya “Projecte” de la pàgina web www.esteladesalcim.cat.

Des del grup de muntanya dels Xulius CSR ens em adherit a la proposta i convidem a tothom que vulgui afegir-s’hi que ho faci a través de farraiaccio@gmail.com Farem l’ascensió al cim del Montgròs sortint a les 10 del matí des del pont de la palanca, just davant del Castell de Ribes, per tal de fer la foto al cim a les 12 del migdia.