Els Xulius han escollit una Junta Gestora que conduirà l’entitat durant un any. L’elecció s’ha portat a terme  per vot nominal. Les persones escollides han estat Jordi Guillaumes com a president; Anton Ferret com a vicepresident; Josep Rius com a secretari i Joan Bullich com a tresorer. Els vocals seran Anna Vidal, Àngels Alavedra, Xavier Milà, Marta Hernández, Berta Butí, Oriol Vidal i Núria Pérez. Aquesta Junta Gestora substituirà la que presidia Francesc Mesia.
En el termini d’un any, la Junta Gestora haurà de sanejar econòmicament l’entitat i adaptar-la al nou context econòmic; modernitzar-ne l’administració; impulsar un model per a la gestió de la seu social i les infraestructures, i revitalitzar les activitats i el prestigi social. Així mateix, haurà d’impulsar la presentació de candidatures amb projectes d’activitat sòlids per a l’any 2014.
En acabat de l’assemblea ordinària i ja presidida per la Junta Gestora, s’ha celebrat una assemblea extraordinària per adaptar els estatuts a la Llei 4/2008 i millorar-ne alguns aspectes. Així mateix s’ha acordat la convocatòria d’una assemblea extraordinària de seguiment per al proper mes de maig.
L’assemblea dels Xulius s’ha fet a la Sala Gran de l’entitat, plena de gom a gom. De fet, ha estat una de les assemblees més concorregudes dels darrers anys.
dos instants de l’assemblea de socis del passat diumenge a la sala gran de l’entitat. Fotos J.Juliachs.