“Al cor de la hivernada

celebrem Festa Major,

la més típica i animada

pels ribetans de debò.”

Sòcies i socis dels Xulius, la Festa Major de Sant Pau és la més especial per totes les ribetanes i ribetans. La nostra entitat, com no pot ser menys, vol convidar a tothom a prendre el carrer durant aquests dies especials per gaudir d’una de les festes més arrelades del nostre poble.

“Sant Pau tot ho perdona

si hi ha bona germanor,

que la Festa sigui bona

visca Sant Pau nostre patró

Visca la Festa Major!”

Exposició "Visió de Festa"

Divendres 19 de gener a les 19’00 hores a la sala d’exposicions dels Xulius, inauguració de l’exposició “Visió de Festa”.

Joan Marcer (Nan) és un pintor que se centra en la pintura i el dibuix creant un estil totalment propi amb obres de tècnica mixta (acrílic amb altres materials). L’art conceptual fa que les seves obres siguin plenes de color i en què la figura humana és el centre de la creació. “Visió de Festa” mostra com diables i dracs es barregen amb mascarots i Carnestoltes.

L’exposició es podrà veure del 19 de gener al 3 de març de 2024 a la Sala d’exposicions de els Xulius (c. Major, 13) de Sant Pere de Ribes els dijous, divendres dissabte i dilluns de 19h a 22h i diumenges de 11h a 14h.

Concert Vermut de Festa Major

Diumenge 21 de gener a la 13’00 hores al pati dels Xulius.

Quan tot just els balls infantils facin la seva baixada de l’ermita de Sant Pau, al pati dels Xulius sonaran les gralles en el concert vermut que anirà a càrrec de l’Escola de Grallers de Sitges.  Moment de començar a endinsar-se de ple amb els sons de la festa.

3a Mostra de Cinema i Castells

Dimenge 21 de gener a les 18’00 hores a la Sala Gran dels Xulius, projecció del documental “Melting pot: castellers indis, govindes catalans”.

El grup Castellers Ribetans ens acosten la tercera edició d’aquesta mostra amb un film  que mostra el viatge d’una colla castellera (els Castellers de Sants) a l’Índia, on també hi ha tradició de construccions humanes, anomenats govindes.

Crida a l'acció

Informa't i participa de l'activitat....

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials