El torneig de tennis taula Sabre de Sant Pau ha tornat, i ho ha fet per la porta gran després de dos anys d’absencia a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Aquest campionat organitzat per Els Xulius des del 2001, a vist com ha anat creixent mica en mica fent-se un forat en l’agenda de molts aficionats durant aquestes dates. Aquest és un campionat per gent amateur que els hi agrada practicar aquest esport i que almenys, un cop a l ‘any ho poden practicar.

En aquesta edició hi han participat 32 jugadors i jugadores, i ha tingut un format de dos lliguetes, de 16 cada grup, en la que els 16 han jugat durant 4 dies i en dues setmanes tots contra tots, sumant punts fins tenir una classificació final.

El passat dissabte 11 de febrer, el Centre Cívic El Local va viure les fases finals en què hi van prendre part els que van aconseguir millor puntuació durant la lligueta. Per eliminatories, es van anar disputant els darrers encreuaments fins a la final que van disputar l’Eduard Huete i en Toni Blay, amb victória per aquest últim.

 

Des de l’organització es vol destacar el bon ambient i lo divertit que ha estat tot el torneig, amb moltes ganes de tornar a jugar després de la pandèmia, i donant les gràcies sobretot, a tots aquells col·laboradors del poble que han cedit les taules de ping-pont per a poder tirar endavant la cita.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials