El proper diumenge 31 de maig Farra i Acció repeteix l’experiència d’acostar el món de les marxes d’orientació per descripció. L’èxit i el bon ambient que es va viure l’any passat ha fet que el grup de muntanya enguany repeteixi l’activitat adreçada a tots aquells que vulguin passar un bon matí caminant i jugant.

Aquesta activitat no competitiva pretén mostrar una disciplina esportiva que permet gaudir de la muntanya, caminant i orientant-se, amb equips de 2 o 3 persones. Una activitat que s’havia realitzat als inicis de la nostra entitat durant molts anys gràcies a la organització del grup excursionista els Xulius. En alguns casos, era l’activitat prèvia a la trobada de convivència que es continua fent a dia d’avui amb la coneguda caminada popular.

El dia abans, dissabte, es farà una breu introducció a on s’explicarà el funcionament i el reglament per a tots aquells que ho desconeguin. També es farà el sorteig per establir l’ordre de sortida dels diferents equips.  L’endemà diumenge, a partir de les 8’00 del matí els diferents equips prendran la sortida establerta.

Les inscripcions es podran fer al bar Ca la Nisa de l’11 al 27 de maig, o bé online en la taula que us adjuntem a continuació. El preu de la inscripció serà de 5 € per persona.

Per a més informació si hi esteu interessats us adjuntem el reglament de l’activitat per saber de què va el tema. Per qualsevol aclariment també us podeu posar en contacte a farraiacció@gmail.com

Us hi animeu?

httpv://www.youtube.com/watch?v=Pvai_nXmzMQ