Sota el lema Fes el teu Everest el proper 28 d’agost es celebrarà el 25é aniversari de l’ascensió a l’Everest per part d’una expedició catalana. Per a celebrar aquesta efemèride, la FEEC, TV3 i els mateixos membres de l’expedició volen convocar a tota la gran família excursionista d’aquest país a que facin algun dels 25 cims de la nostra geografia que s’han triat.
L’ascensió al cim tindrà validesa de les 10 del matí del dissabte 28 d’agost fins a les 10 del matí del diumenge 29. Tots els participants, prèvia inscripció a les entitats coordinadores, obtindran un record d’aquesta efemèride.
De moment podem avançar que alguns d’aquests 25 cims que es podran realitzar són el Canigó, el Pedraforca, el Puigmal, el Comapedrosa, la Pica d’Estats, els Encantats o l’Aneto. A part, cada regió de la FEEC comptarà amb un o més cims comarcals per a poder fer l’ascens. En el cas de la nostra regió el cim escollit serà la Talaia del Montmell, situat a la Juncosa del Montmell, Baix Penedès.
En quant obtinguem més informació sobre les inscripcions i cims escollits, us ho farem saber per tal de poder prendre part d’aquesta cita excursionista.
Properament des de la televisió de Catalunya també s’emetran falques publicitàries sobre l’acte.
Seguirem informant.