El proper diumenge 30 de setembre, la plaça del Castell acollirà de nou la festa de Sant Miquel que els Xulius CSR celebra cada any. Una trobada que començarà a les 6 de la tarda amb la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Catània. Mentrestant, el concurs de confitures casolanes començarà a prendre forma amb les aromes i colors de les diverses varietats que cada any es presenten sobre la taula. Recordem que tothom que vulgui participar en el concurs, ha de portar la seva el•laboració a la mateixa plaça del Castell a partir de les 6.
La trobada finalitzarà a la vesprada amb la posada en escena de “La incerta glòria dels catalans”. Un recull d’imatges i paraules en homenatge a Joan Sales, autor de la novel•la Incerta glòria, en el centenari del seu naixement.
Com és costum als Xulius CSR, la festa de Sant Miquel és el tret de sortida de la temporada d’activitats, tot i que moltes són les seccions i els tallers que ja treballen en les noves propostes per aquest curs. Us convidem a estar al dia de l’entitat a través del seu espai web a http://xulius.org

El Castell de Ribes acollirà de nou la festa de Sant Miquel dels Xulius CSR. foto: O.Vidal