La Festa de Sant Miquel. Punt de trobada. De comiat de l’estiu i d’entrada a la tardor. Una d’aquelles festes senzilles però plenes d’història que els Xulius ha mantingut durant tots aquests anys en la seva agenda. El reagrupament de la gent entorn la plaça del Castell per ballar sardanes i sortir de casa encara que sigui una estoneta abans que la vesprada ens faci tornar a casa amb una jaqueteta.

Aquest diumenge 25 de setembre hi tornarem a ser. La plaça del Castell acollirà a partir de les 17’00 una visita guiada per l’Església Vella i el Castell de Ribes. A continuació, a les 18’00 h., les sardanes no faltaran a la cita, com de costum, de la mà de la Cobla Catània. Mentrestant, el concurs de confitures i melmelades casolanes serà el protagonista de la tarda per tastar i degustar aquestes el•laboracions artesanals. (Recordem que tothom que hi vulgui participar ha de dur la seva el•laboració a la mateixa plaça del Castell a partir de les 17’00 h.).

Una festa que els Xulius-Centre Social Ribetà manté viva any rere any i que suposa l’inici d’un nou curs d’activitats per a l’entitat. Curs d’esplai, noves caminades, tallers de pintura, trobades populars, inscripcions per al pessebre vivent,… tot comença agafar forma amb energia renovada i amb moltes ganes. Com sempre, des del voluntariat i la il•lusió de treballar per a la cultura i les persones.