• Post author:
  • Post category:General

*Aquest dissabte i diumenge l’entitat s’omple de música.

Aquest cap de setmana arriba el Festivalet Monocicle. Un any més els Xulius enceta el curs amb força i ho fa amb una nova edició del Festivalet del Monocicle que arriba a la cinquena edició. Una jornada que enguany a ampliat el seu ventall i ha presentat una nova variant, el Monoclip. Però anem a pams.

Dissabte 14 de setembre a partir de les 10’00 hores del matí i fins a les 00’00 hs, la música prendrà el protagonisme a la jornada. Concerts, tallers per a infants, contes musicats, concert-vermut amb Abraham Rivas (guanyador de la passada edició), presentacions de llibres musicals, … que conclouran amb la final del 5é concurs de cantautors i cantautores del Monocicle. De les 55 propostes que s’han presentat aquest any, els tres finalistes que pujaran a l’escenari del Festivalet són Canciones de Nadie, Juanjo Montserrat i Frank Yates. El fi de festa el posaran Andreu Martínez i Veneno en la Piel.

Diumenge 15 de setembre, a partir de les 12’00 del migdia, la sala del Cinema Ribes acollirà la final de la primera edició del concurs Monoclip. Aquest està dedicat als treballs audiovisuals que envolten la música i que no sempre es valoren com es mereix. En aquesta primera edició han estat 43 les propostes que s’han presentat, sobrepassant amb escreix les expectatives inicials. Els 10 clips finalistes es podran veure gratuïtament aquest diumenge al migdia i en sabrem el primer guanyador.

Acabem l’estiu com es mereix!! Us hi esperem!!