• Post author:
  • Post category:General

*La tercera edició del Festivalet Monocicle ja és aquí.

El proper dissabte 16 de setembre arriba un nou Festivalet Monocicle de la mà dels Xulius. L’entitat cultural de Sant Pere de Ribes i el carrer Major acolliran durant tota una jornada activitats que giren al voltant de la música. Propostes de tot tipus per a totes les edats i gustos.

Aquesta cita que va néixer fa tres anys, és la festa final al concurs de cantautors i cantautores que el Monocicle va engegar humilment, i que en aquesta tercera edició ha estat capaç de duplicar el nombre de participants del primer any. Enguany al concurs s’hi ha inscrit fins a 69 propostes, de les quals, el jurat n’escollirà tres que seran els finalistes que estaran present al Festivalet Monocicle per saber-ne el guanyador. Un jurat, que seguint el cartell que el Monocicle ha dedicat exclusivament a les veus femenines, esta format integrament per noies.

El Festivalet començarà a les 10 del matí amb activitats adreçades als més petits amb tallers musicals per a nadons (0-3 anys) i per la mainada (3-12 anys), remarcar que en aquestes dues propostes és essencial una prèvia inscripció a monocicleribes@gmail.com ja que les places són limitades. Roda d’instruments a càrrec de l’Escola Municipal de Ribes, concert vermut amb Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, concert coral, classe de salsa, concert d’Intana i la final del 3r concurs de cantautors/es seran algunes de les propostes que es trobareu.

A més, també hi hauran Foodtrucks amb menjar, cervesa artesanal i vins autòctons per complimentar la trobada.