Aquest cap de setmana es va disputar la Vertical d’Ogassa organitzat pel UE de Sant Joan de les Abadesses. Una jornada que obria el circuit de Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC i que va esdevenir èpica, amb intenses nevades prèvies i fort vent que va posar a prova als participants. L’itinerari final va quedar retallat impedint als corredors arribar al cim de Puig Estela. Destacar la segona posició en categoria femenina de la companya Gisela Carrion amb un magnífic temps de 36 minuts i 38 segons. Enhorabona!

Per la seva banda el proper diumenge 9 d’abril, un equip de Farra i Acció participarà al Raid del Catllar. Aquesta prova compta amb diferents variants, des de la familiar fins la d’elit. Els nostres companys participaran en la categoria “aventura” en què hauran de trenar un circuit passant per proves com la Btt, l’orientació, l’escalada, el roggaining, tir amb arc i fer ràpels amb un màxim de 7 hores. Estarem al corrent de la prova.

La Gisela en plena cursa el passat cap de setmana al Ripollès.