Aquest diumenge va finalitzar la dotzena edició del torneig amateur de tennis taula Sabre de Sant Pau. Tal i com ja havíem avançat en la lliga preliminar, enguany el campionat ha destacat per la igualtat entre tots els participants. Aquest fet ha aportat més emoció i intriga, i aquest diumenge va quedar palès en les fases finals que van tenir lloc a la sala gran dels Xulius.
El repartiment final va quedar per la Cristina Boira que va ocupar la quarta plaça, en Pere Adam en la tercera posició, mentre que la final se la va endur Francesc Mesia que es va imposar a en Xavier Coll, subcampió del torneig.
El bon feeling que s’ha respirat durant totes les jornades ha enfortit un torneig que amb els anys s’ha consolidat en l’agenda de l’entitat. Aquest fet ha portat a gestar un possible campionat de cara a la primavera de la qual diversos participants s’han proposat tirar endavant amb el suport, naturalment, de la nostra entitat. Per tant, aquest cop no ens acomiadem fins l’any que ve sinó fins d’aquí a uns mesos.