L’edició online del concurs de pessebres populars i de postals nadalenques aplega una trentena de participants.

Enguany els concursos de pessebres Populars de Borra i de Postals Nadalenques organitzat per l’entitat Els Xulius s’ha hagut de celebrar a distància a causa del Covid-19. Tot i així ha comptat amb una trentena de participants entre famílies i persones a títol individual. El jurat, format per pessebristes, socis i sòcies de l’entitat i membres de la Junta de l’entitat, es va reunir el passat 3 de gener i va valorar totes les fotografies enviades fins el 28 de Desembre. El jurat va fixar-se en aspectes com la utilització de materials naturals com pedres i troncs o la col·locació de les figures, en el cas dels pessebres populars; i en l’originalitat, en la composició i la tècnica en el cas de les postals. Finalment va acordar els següents guanyadors: 

Les persones guanyadores del concurs de pessebres populars rebran un val de la cooperativa Abacus valorat en 30€, mentre que les primeres classificades del concurs de postals en rebran un valorat en 20€. 

La Junta de la entitat i els organitzadors dels concursos esperem poder-los tornar a celebrar amb total normalitat l’any vinent.

Que acabeu de passar unes Bones Festes! I felicitats a tots els participants!

Guanyador Pessebres Grans

La Família Coll Garcia és la guanyadora d’aquesta categoria. Un pessebre de borra espectacular, muntat a l’exterior, amb 2 rius d’aigua, i detalls com el mercat, horts i feixes. Tot muntat amb cura i detall.Un pessebre digne de visitar, llàstima que aquest any no pugui ser.

Guanyador Pessebres Petits

Els germans Guillaumes Gallofré són els guanyadors de la categoria dels més petits. Un pessebre muntanyós on han jugat amb composicions de diferents terres de diferents colors, per poder emular camps llaurats i les diferents coves que hi ha. Una molt bona feina, felicitats!

Guanyadors Postals

En el concurs de postals podem observar el traç típic d’en Jordi Inglada, amb el seu humor que caracteritza les seves creacions. En la categoria infantil, el Jan Corella ens dibuixa un portal amb bou i mula, arbres de Nadal i el nen Jesús. Tot cobert per un cel ben estrellat.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials