La participació, la revalorització dels continguts generats per l’entitat i la connexió amb les xarxes socials són les principals novetats del nou web dels Xulius, que s’ha estrenat aquest mes. Els socis i les sòcies podran contribuir a a incrementar la presència de l’entitat a Internet amb el seus records, les seves fotografies i els seus vídeos. Així mateix, podran jugar amb les extensions disponibles a les diverses xarxes socials de moda: Facebook, Youtube, Flickr, Twitter…
 
A banda, en el nou web, es dóna valor als continguts culturals que els Xulius han generat al llarg dels anys, ja que s’hi difonen músiques, publicacions retrospectives i altres continguts. Es tracta doncs d’un web modern i orientat als socis, pensat perquè cadascú trobi la manera de fer-se’l seu. També hi ha una zona infantil on s’aniran publicant jocs digitals per a la mainada; en aquest moment ja n’hi ha un.
 
Els Xulius van ser una de les entitats culturals de la comarca pioneres a Internet. El primer web data de 1996. Va ser actualitzat els anys 1999, 2002 i 2006. De tots aquests webs se n’ha conservat una part, accessible encara per als nostàlgics. La URL del web dels Xulius és: http://xulius.org.