Tot el que envolta la horticultura és un món, i en Marc Estévez ens ho va demostrar aquest divendres amb la magnífica vesprada que vam compartir amb ell als Xulius. Va ser dins del marc de les xerrades verdes que l’entitat ha presentat durant aquesta primera quinzena de maig. En Marc, periodista i comunicador, ens va mostrar els secrets de l’hort saludable d’on ell n’és un autèntic mestre. Autor de diversos llibres i blogs relacionats amb els bolets i la horticultura, la tarda que vam compartir la vam dedicar al seu treball “Un hort per ser feliç”.
Els presents a la sala gran dels Xulius van poder apropar-se a una altre manera d’entendre l’hort i retornar una mica als orígens de tot plegat, on el món químic i la societat avançant van anar canviant mica en mica el procés d’una bona horticultura.
Ha estat tot un plaer haver pogut escoltar en Marc, i per tots aquells que encara us veu quedar amb alguna pregunta per fer-li, el seu espai de Facebook és obert a tota qüestió relacionada i que us pugui ajudar. També us podeu acostar al seu blog on podreu seguir tots els passos d’en Marc.
Fins la propera, moltes gràcies.