Comencem aquest curs amb ganes i repensant activitats i formats. La cultura és necessària, no pot parar.

Comencem! Inici de curs 20-21

Aquest Setembre arranquem un nou curs, i com ja us podeu imaginar, serà atípic. Com la major part del 2020. Des de la nostra entitat, Els Xulius, mirarem de fer totes les activitats que estiguin a les nostres mans, les tradicionals i les no tant habituals. Hi ha algunes activitats que segueixen, n’hi ha que les hem reforçat i malauradament n’hi ha que ens veiem obligats a anul·lar.

I comencem molt forts! El cap de setmana 18, 19 i 20 de Setembre tenim el Monocicle. Probablement serà l’any que més gran en tamany i qualitat s’ha fet. Es durà a terme a l’Escola la Riera (a qui agraïm l’acollida en totes les activitats de gran format fetes aquest estiu), i el programa és realment molt engrescador. Suu, Miki Puig, Ferran Palau, Batalla de Gallos, Spiders… un autèntic luxe de programació. El podeu consultar a: http://monocicle.ribes.org/.

El cap de setmana següent t enim Sant Miquel, el que tradicionalment era l’inici del curs. El diumenge 27 serà la data del Concurs del Melmelades i Confitures i de escoltar Sardanes a càrrec de la cobla Catània, ja que ballar-les no podrem. Estem treballant en la manera de poder fer el tast de les confitures i melmelades, esperem poder-vos dir en breu si es podrà fer i com. I aquest any com a novetat, el dia abans, el dissabte 26, us oferirem l’últim espectacle d’en Peyu. L’humorista de Muntanyola ens farà petar de riure en aquest homenatge a la figura que molts hem vist actuar a les festes majors d’arreu, l’Home Orquestra. Les entrades es podran adquirir al bar de l’entitat per 1€ ben aviat, ja us anirem informant.

L’Esplai ja ha iniciat les inscripcions pel proper curs! Teniu temps fins al dia 27 d’aquest mes: cliqueu en aquest enllaç.

Pel que resta d’any, anunciar que hem de repensar la Trobada de Convivència, que probablement serà diferent. Els tallers i cursos setmanals mirarem que es facin sempre que els usuaris així ho vulguin. Estem preparant un Pla de Prevenció per el nostre local. Us animem a iniciar de nou l’activitat setmanal!

De cara a les Festes de Nadal també hi haurà alguns canvis. El Pessebre Vivent Parlat, està estudiant com avançar i com variar la estructura que coneixem tot per adaptar-la a la situació actual. La Secció de Pessebrisme estan treballant en donar forma a la Exposició de Pessebres i Diorames i a la II Escola de pessebrisme. Esperem que aviat puguem donar més detalls.

Des de Els Xulius intentem que hi hagi activitats per totes els gustos i edats, i esperem que les disfruteu.

#TOMBAel2020

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials