Per fi, després de mesos de feina, demà arriba el segon Festivalet del Monocicle dels Xulius. Aquest és el punt culminant del segon concurs de cantautors que enguany a assolit la xifra de 44 inscrits i consolidant així, una proposta nascuda des del Cicle de Música Intimista de l’entitat. De tots ells, però, només tres són els finalistes i el jurat enguany ha decidit que aquests són Roigé, Marina Ràfols i Ivan Rosquellas. Tots tres estaran demà a l’escenari del festivalet a partir de les 22’00 hores acostant la seva música, les seves lletres i el seu art. Demà sabrem qui serà el guanyador.

Però el festivalet també amaga moltes més sorpreses. Des de les 10 del matí, l’entitat i al seu voltant, acolliran tot un estol d’actes per a totes les edats. A primera hora del matí, un taller de musicoteràpia per a nadons de 0 a 3 anys (del qual ja s’han esgotat les places), contes musicals al patí de la mà de David Puertas i Ferran Puertas, taller de música a càrrec de l’Escola de Música Municipal de Ribes, concert vermut amb Ian Sala dins la seva gira “Terrats&Patis“, classes de ball, danses per a infants, master class de country, concert coral i finalment, a les 20’30 hores del vespre, concert previ a la final del concurs de cantautors, de la mà de Copa Lotus, que ens venen a presentar en primícia el seu nou treball discogràfic “Batxillerat Nocturn” que surt a la venta avui divendres.

La música prendrà el protagonisme als Xulius durant tota la diada i us convidem a prendre’n part de tota una sèrie d’actes que són totalment gratuïts i oberts a tothom. Hi haurà servei de bar, dinar popular, foodtracks, parades de cerveses artesanals i de vins del municipi.

Vine a gaudir del Festivalet!