Ahir a la tarda vam donar el tret de sortida al curs d’esplai 2012-2013 celebrant la primera activitat amb la festa d’inici de curs, que d’alguna manera, va quedar mig-esguerrada per la pluja que porta caient aquests dies.

A un quart de sis ja plovia, i per tant l’activitat que estava programada per fer al passeig Circumval·lació i al pati dels Xulius, es va acabar fent dins de l’edifici dels Xulius per aixoplugar-nos de la pluja. D’aquesta manera, cada grup va anar cap a una sala a fer la primera part de l’activitat d’ahir a la tarda: una varietat de danses i jocs variats per començar a anar-se coneixent tot el grup. La segona part de l’activitat va ser un berenar conjunt amb xocolata desfeta i melindros i una mica de música.

D’altra banda, podeu descarregar-vos els plànnings dels grups de Súper-petits, Petits, Mitjans i Súper-mitjans. Els plànnings dels Grans i dels Súper-grans els faran els nens amb els seus monitors. Tots els plànnings i documents estan penjats a la pestanya Zona Social > Documents.

Recordem que les inscripcions d’esplai continuen obertes fins el dissabte 3 de novembre.