Aquest dimarts entra un nou estiu, i ho fa carregat de propostes per gaudir de l’època més calorosa de l’any sortint al carrer.
La primera cita que es presenta és la revetlla de Sant Joan. Un any més l’entitat els Xulius us convida al sopar que hi haurà al carrer Major, davant de l’entitat, el proper dijous a partir de les 10 de la nit. Tots aquells que en vulguin prendre part cal que facin la seva prèvia inscripció a la merceria Mª Àngels (c/ Balmes 46) o bé al bar Ca la Nisa (c/ Major 13).
A continuació, a partir de la mitjanit, hi haurà ball de revetlla per amenitzar la vetllada fins entrada la matinada de la nit més curta de l’any.
L’endemà divendres, a partir de les 7 de la tarda, hi haurà l’inauguració de l’exposició de pintures d’artistes de Ribes a la Sala Llarga. Aquesta romandrà oberta les tardes de dissabte i matins i tardes de diumenge i festius fins el 10 de juliol. A continuació, a la plaça Marcer hi haurà la ballada de sardanes que anirà a càrrec de la Cobla Catània. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre.