Ahir el pati dels Xulius va acollir la presentació del Festival Monocicle 2023 i de retruc, els tres finalistes del concurs de cantautors/es d’aquest any. Va ser en una tarda on vam poder gaudir de la música de l’artista Arnau Obiols, que acompanyat amb la seva bateria i demés instruments, ens va captivar amb la presentació del seu darrer treball “Mon Cau”.

Però a dalt l’escenari, a part de l’Arnau i la seva música, també hi van succeir moltes més coses. Es va presentar el cartell del Monocicle 2023, un festival que arriba amb moltes novetats. La primera d’elles el canvi d’ubicació; després d’uns anys d’acollida a l’escola La Riera de Ribes per motius d’aforament i control de la covid-19, enguany el festival es trasllada al Castell de Ribes i el seu entorn. Un indret únic del nostre poble que aportarà l’espai ideal per gaudir de la música i les seves activitats. El segon fet rellevant d’aquest any és el canvi de dates del Monocicle, passant a celebrar-se els dies 8, 9, 10 i 11 de juny avançant-se en el calendari just abans de l’entrada de l’estiu.

Un cartell brutal!!

Durant la tarda d’ahir també es van donar a conèixer els tres finalistes del concurs de cantautors/es d’aquesta edició. Ha remarcar que enguany el Monocicle ha rebut fins a 225 propostes en el concurs de cantautors/es i de 201 més pel concurs Monoclip. Un èxit participatiu en el que semblava difícil superar l’edició anterior però que ha quedat demostrat que això no és així. Enhorabona!! Els 3 artistes que veurem a dalt l’escenari del Festival 2023 el proper 10 de juny són Rodricc (bedroom pop-indie, Barcelona), Ellen & Simona (Indie Folk-Country, Almacelles) i Enoch DMK (Hiphop afro Trap-Rap, Barcelona).

A part del concurs el cartell del Festival ve acompanyat de moltes més propostes i activitats per gaudir d’uns dies de la música i la cultura. En aquesta edició podrem comptar amb grups com Mishima, Fetus, Guineu, Marta Knight, Delight, Bandhana, Zebrass School Band, coneix a Ramon Mirabet, Sandra Monfort o Martin Puig entre altres. Hi haurà activitats infantils, tallers, concerts familiars i punts de foodtrucks i barres per passar una bona jornada.

Us hi esperem!!

Crida a l'acció

Informa't i participa de l'activitat....

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials