• Post author:
  • Post category:General

Des dels Xulius CSR us recordem que aquest proper dissabte 7 de setembre tindrem amb nosaltres la companyia de Jaume Arnella i Carles Belda. Serà a partir de 2/4 d’11 de la nit a la plaça Marcer a on ens vindran a presentar “cançons de taverna”.

Jaume Arnella, folklorista i cantant amb una amplia trajectòria a la seva esquena conegut per la seva presència en el Grup de Folk a finals dels 70 però també per les seves múltiples facetes musicals. Col•laborador des dels seus inicis del festival Tradicionàrius fou reconegut amb la Creu de Sant Jordi el 2001. Amb ell ens  acompanyarà Carles Belda, acordionista diatònic el qual ha format part de diversos grups com Blat Segat, Pomada o Ensaladilla So Insistent. També lidera el grup El Belda i el conjunt badabadoc.

El diumenge 8 de setembre, a les 7 de la tarda al pati de l’entitat començarà el curs de sardanes adreçat a tothom major de 6 anys. Aquest constarà de tres sessions totalment gratuïtes, en que es pretén acostar la dansa nacional de Catalunya a tots aquells que ho desitgin. Les inscripcions es poden fer al bar Ca la Nisa abans del dijous 5 de setembre.