A Els Xulius creiem en la CULTURA, i en majúscules. La cultura i tot el que l’envolta té un gran pes en les nostres vides, per això aquest estiu hi hem treballat fort. Artistes, tècnics i tots els professionals del sector s’ho mereixen.

Aquest era el lema del Festivalet del Monocicle, que Els Xulius vam celebrar el passat 18, 19 i 20 de Setembre. I aquest estiu ens l’hem cregut més que mai. Dos concerts de música en viu i de talent km0, havaneres, un festival de música de tres dies, monòlegs i sardanes, tot això és el què Els Xulius hem fet aquest estiu. I no és poc en els temps que corren. Artistes i tècnics eren els primers en agraïr l’aposta que hem fet, molts portaven mesos sense treballar, i les perspectives no eren massa millors.

 

Un total de 2700 persones són les que han gaudit dels diferents actes, i no hem parlat amb totes, però la sensació és d’agraïment; poder disfrutar de la cultura de qualitat, i a baix cost o gratuït, és doblement gratificant.

 

No tot han estat facilitats, el disseny de la seguretat sanitària dels espectacles ens ha fet invertir moltes hores de bracet amb la regidoria de cultura, i probablement més feina de la prevista. Però un cop passat, ens sentim bé! Amb ganes d’afrontar el curs que ve, i oberts a seguir oferint ganes, treball i cultura.

 

Volem agrair a tothom, voluntaris, artistes, tècnics, transportistes i públic, l’energia i predisposició, per poder demostrar que si es vol, es poden fer coses!

Fes-te SOCI!

Informa't i participa de l'activitat....

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials