El proper divendres 20 de gener a les 19’00 hores, Els Xulius inaugurarà l’exposció La màgia està en mi que es podrà visitar gratuitament fins el diumenge 5 de març a la mateixa entitat.

Exposició on veurem la màgia que trobem en les festes tradicionals catalanes Festa Major i Nadal, recull de collages de folklore vilanoví, entremesos i balls, passant per una part espiritual de l’origen d’aquestes festes, i acabant amb una sèrie de collages on a través de diferents personatges es crea un món màgic, un món d’emocions, un univers que ens porta a altres dimensions, de la mort a l’amor, del morir al renéixer com l’au Fènix, del masculí al femení, del dolor a la sanació, de la ment al cor.

L'artista vilanovina.

Ester Ràfols és una artista de de Vilanova i la Geltrú, creativa i creadora, vinculada al món de les arts gràfiques, apassionada del collage, el monotype, la fotografia i el disseny gràfic. El seu estil dona forma a conceptes relacionats a l’energia femenina i la dona, a la vida i la mort, la salut, la transformació interior i l’espiritualitat, el despertar de la consciència, la màgia i els desitjos.

@ester_rafols

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials