El bon temps i la gran participació han estat les dominants en la trobada de convivència de tardor que s’ha celebrat a la masia de la Serra. Com és habitual en aquesta època, el concurs de paelles d’arròs és la gran protagonista d’una diada marcada pel bon ambient que es viu entre tots els participants. Enguany han estat prop de 200 els inscrits que mica en mica, a partir del migdia, han anat elaborant, cadascú amb la seva traça i els seus mètodes, les diferents paelles. Els guanyadors a millor presentació se l’han endut el grup 7 dirigit per David Company, mentre que el grup 15 de Carme Pascual ha estat la vencedora en quan a millor gust.
De bon matí el grup excursionista ha dut a terme la 17a caminada popular de tardor, per conèixer els camins i les masies del nostre terme. Aquesta a partit de Ribes cap a Miralpeix passant per les masies de can Coll, els Carç i can Girona, per seguir després per les coves de Sitges, l’autòdrom, el Clot dels Frares i Mas d’en Bosc i acabar de nou a Ribes passant per can Macià i l’Escola la Riera. Han estat prop d’una trentena els participants que han fet gana per acabar després a la Serra, tot preparant el dinar.
els xulius - trobada convivència tardor 2009 els xulius - trobada convivència tardor 2009 els xulius - trobada convivència tardor 2009
Més fotografies