• Post author:
  • Post category:General

Des de fa uns mesos, un petit grup de gent està gestant des de l’entitat els Xulius, un nou projecte: LaSalaLlarga.
Aquest pretén reunir diverses activitats, tallers, jornades i accions que es desenvoluparan a la sala d’exposicions del carrer Major 13. Un espai a on donar cabuda a totes les besants artístiques; un espai de creació, de trobada i per compartir l’art a Ribes.

En Construcció va ser la presentació del projecte. Una proposta participativa de consulta a la gent que va voler jugar a repensar l’espai de la sala d’exposicions en termes artístics i culturals.
Després va venir l’exposició fotogràfica Mirades, on durant els mesos de maig i juny, va reunir el treball de diversos creadors i creadores del nostre poble que fan de la imatge la seva manera d’opinar sobre el món.

Ara, durant el mes de juliol, us proposem Els Cursos d’estiu a LaSalaLlarga.  Tres tallers on aprendre i compartir les més diverses tècniques perquè fem dels caps de setmana d’estiu un espai per compartir coneixements.

La primera cita serà aquest mateix dissabte 16 de juliol amb el taller: Monstres (d’expressió artística que anirà a càrrec de Laia Bartra). Experimentar en petit grup i de manera individual l’entorn al món del monstres, tot potenciant la creativitat i la imaginació de l’infant.
El curs, dirigit a infants de 6 a 11 anys, serà d’11 a 13 del matí i cal portar una llanterna. Preu: 3 € (a pagar el dia del curs).