Des de l’entitat els Xulius CSR us volem donar a conèixer l’equip Ribes Trot Oxfam que prendrà part de la Intermón Oxfam Trailwalker els propers dies 5 i 6 de maig. Aquests companys ribetans s’ha proposat complir l’objectiu dels dos reptes que tenen al davant. La Trailwalker consisteix en unir dues facetes; l’esportiva i la solidària. El repte esportiu tindrà lloc els propers 5 i 6 de maig a Olot, on cada equip prendrà part d’aquesta cursa de 100 quilòmetres fins arribar a Sant Feliu de Guíxols. Un itinerari que segueix tota la via verda antigament utilitzada pel ferrocarril i que es coneix com el carrilet. Un magnífic escenari que uneix la muntanya del Pirineu amb el mar de la Costa Brava i que s’ha de recórrer amb un temps màxim de 32 hores.
La faceta solidària consisteix en recaptar un mínim de 1500 € que van íntegrament a Intermón Oxfam, i que es destinaran als projectes que duen a terme en més de 40 països d’Àfrica, Amèrica llatina i Àsia. Un repte que volen ampliar i fer partícips a tothom amb el teu suport i la teva col·laboració.
El proper divendres 3 de febrer, Ribes Trot Oxfam es donarà a conèixer públicament a la biblioteca Manuel de Pedrolo a partir de les 19 hores, amb la presència de l’equip i de membres d’Intermón Oxfam. Des dels Xulius CSR el màxim suport i col·laboració als nostres companys.