Aquest matí ha tingut lloc a la sala gran de l’entitat, el lliurament de premis i records dels concursos nadalencs dels Xulius. Destacar que la guanyadora en l’apartat de postals de Nadal ha estat la Regina Planas mentre que en els pessebres artístics el guanyador ha estat en Lluís Vidal. Pel que fa als pessebres populars, enguany en la categoria adult el vencedor ha estat en Vicente Pascual; en mitjans la guanyadora ha estat l’Ariadna Moya; mentre el premi als populars més petits han estat pels germans Ventura – Albareda qui s’han endut el premi.
Durant el lliurament s’ha pogut veure un reportatge fotogràfic dedicat al pessebre vivent parlat que aquest any ha tingut lloc a la masia de Can Parici. Un magnífic treball que ha elaborat la Neus Milà i que ha servit d’enllaç amb l’esmorzar que organitza el pessebre vivent per a tots els seus participants, i que s’ha fet al patí de l’entitat a les 10 del matí.
Uns actes que serveixen per tancar les festes de Nadal amb un balanç força positiu en quant a participació en totes les activitats dels Xulius. Recordar però que l’exposició de diorames encara romandrà oberta fins a mitjans de gener. Un total d’onze treballs realitzats per la secció pessebrista que es pot visitar gratuïtament els dissabtes i vigílies de 18 h. a 20 h. de la tarda i diumenges i festius de 12 h. a 2 h. del migdia i de 18 h. a 20 h. de la tarda.
[flash http://www.youtube.com/watch?v=LS_og7058mg w=250 h=250]  [flash http://www.youtube.com/watch?v=DdqbM7SPkcA w=250 h=250]