• Post author:
  • Post category:General

Aquest proper divendres arrenca a la nostra entitat la segona edició del Monocicle. I ho fem amb molta il·lusió. En un temps a on tirar endavant propostes d’aquest caire comporta un sobre esforç, és un orgull poder presentar el cartell d’enguany amb artistes que lluiten i treballen de valent dia a dia per fer sonar la seva música i les seves obres arreu del territori.

El Monocicle d’enguany presenta alguna novetat en referència a la primera edició. Per començar només hi haurà dos concerts però al mateix temps, aquests seran dobles, podent gaudir de dues propostes per vetllada. Una altre de les novetats del Monocicle 2012 és que hi haurà un petit preu d’entrada (5 €) per paliar una mica les despeses.

En quan al cartell, aquest divendres 4 de maig tindrem amb nosaltres l’actuació de Petit i Olivemoon, mentre que la segona proposta tindrà lloc el divendres 18 de maig amb l’actuació de El Gos Binari i Linia Maginot. Tota la informació referent al cicle la trobareu a l’espai web del Monocicle.

Els concerts tindran lloc al pati dels Xulius a partir de les 22:30 hores. Hi esteu tots convidats.

Petit i Marc Navarro (Olivemoon) són els encarregats d’obrir el Monocicle aquest divendres.